Datça Açıklarında Deprem - Datça açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem! - Datça açıklarında meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem çevre ilçelerde de hissedildi.

Datça Açıklarında Deprem - Datça açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem! - Datça açıklarında meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem çevre ilçelerde de hissedildi.. (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, ege denizi'nde saat 18.23'te 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. İçişleri bakan yardımcısı ve bakanlık sözcüsü i̇smail çataklı, muğla'nın datça ilçesi açıklarında meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını bildirdi. Ege denizi açıklarında bir deprem meydana geldi. Datça açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem: Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 8.32 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Afad 'ın son dakika olarak aktardığı bilgiye göre datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Derinliği 7.9 kilometre olarak ölçülen deprem, çevre yerlerden de hissedildi.

Datça açıklarında deprem! - Gerçek Gündem
Datça açıklarında deprem! - Gerçek Gündem from www.gercekgundem.com
Datça açıklarında meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem çevre ilçelerde de hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 23:28'de olan depremin derinliğinin 2.51 kilometre, büyüklüğünün de 5.1 olduğu duyuruldu. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad tarafından yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 02.40'ta 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. Depremin denizin 6,98 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirtildi.

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ege denizi'nde datça ilçesi açıklarında saat 14.01'de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datça'nın 49,94 kilometre açığındaki depremin derinliği, 4,32 kilometre olarak belirlendi. .kandilli rasathanesi verilerine göre ise deprem 3,4 büyüklüğünde yerin 26,7 kilometre altında kaydedildi.bilindiği gibi muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında ve datça'da sıklıkla depremler yaşanıyor. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin şiddeti richter ölçeğine göre 5.2 olarak ölçüldü. Derinliği 7.9 kilometre olarak ölçülen deprem, çevre yerlerden de hissedildi. Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi. (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, ege denizi'nde saat 18.23'te 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin derinliği 28 kilometre olarak belirlendi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad\'ın verilerine göre datça açıklarında saat 20.08\'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ise akdeniz'de depremlerin olduğunu duyurdu.

Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldiğini duyurdu. Kandilli rasathanesi ise akdeniz'de depremlerin olduğunu duyurdu. Depremin yaklaşık 8,5 kilometre derinlikte olduğu ve muğla'nın datça ilçesine 230 kilometre uzaklıkta gerçekleştiği belirlendi. Saat 23:28'de olan depremin derinliğinin 2.51 kilometre, büyüklüğünün de 5.1 olduğu duyuruldu. Afad'ın aktardığına göre, saat 22.57'de muğla datça açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika haberi: Datça açıklarında korkutan deprem - Son ...
Son dakika haberi: Datça açıklarında korkutan deprem - Son ... from i2.cnnturk.com
Muğla'nın datça ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın aktardığına göre, saat 22.57'de muğla datça açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad tarafından yapılan açıklamada ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 02.40'ta 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 28 kilometre olarak belirlendi. Depremde can kaybı olmazken, çok sayıda kişi korku ile kendini sokağa attı. Afad\'ın verilerine göre datça açıklarında saat 20.08\'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu.

Derinliği 7.9 kilometre olarak ölçülen deprem, çevre yerlerden de hissedildi.

Datça açıklarında meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem çevre ilçelerde de hissedildi. Kandilli rasathanesi ise akdeniz'de depremlerin olduğunu duyurdu. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 28 kilometre olarak belirlendi. Afad 'ın son dakika olarak aktardığı bilgiye göre datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldiğini duyurdu. .kandilli rasathanesi verilerine göre ise deprem 3,4 büyüklüğünde yerin 26,7 kilometre altında kaydedildi.bilindiği gibi muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında ve datça'da sıklıkla depremler yaşanıyor. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Türkiye deprem açısından etkin bir dönemde. Datça açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem: Depremin derinliği 3.20 km olarak ölçüldü.

Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Depremde can kaybı olmazken, çok sayıda kişi korku ile kendini sokağa attı. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça'nın 49,94 kilometre açığındaki depremin derinliği, 4,32 kilometre olarak belirlendi. Depremin denizin 6,98 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirtildi.

Datça açıklarında 4.6 büyüklüğünde deprem - Güncel ...
Datça açıklarında 4.6 büyüklüğünde deprem - Güncel ... from images.bursadabugun.com
Depremde can kaybı olmazken, çok sayıda kişi korku ile kendini sokağa attı. Depremin merkez üssünün datça'ya uzaklığı 37.60 km kilometre olarak ölçüldü. Gi̇ri̇ş 04.07.2021 13:21 güncelleme 04.07.2021 13:21. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri bakan yardımcısı ve bakanlık sözcüsü i̇smail çataklı, muğla'nın datça ilçesi açıklarında meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını bildirdi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem oldu. Ege denizi'nde, muğla'nın datça açıklarında richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem:

Muğla'nın datça ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi.

Muğla'nın datça ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Ege denizi'nde datça ilçesi açıklarında saat 14.01'de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 3.20 km olarak ölçüldü. Derinliği 7.9 kilometre olarak ölçülen deprem, çevre yerlerden de hissedildi. Afad 'ın son dakika olarak aktardığı bilgiye göre datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.7'lik bir depremin meydana geldiğini bildirdi. Datça açıklarında meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem çevre ilçelerde de hissedildi. .kandilli rasathanesi verilerine göre ise deprem 3,4 büyüklüğünde yerin 26,7 kilometre altında kaydedildi.bilindiği gibi muğla'nın marmaris ilçesi açıklarında ve datça'da sıklıkla depremler yaşanıyor. Ege denizi'nin datça açıklarında saat 19.04'te 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7.17 kilometre derinliğinde olan deprem, datça'da hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ege denizi'nin datça açıklarında saat 1904'te 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi datça deprem. Derinliği 7.9 kilometre olarak ölçülen deprem, çevre yerlerden de hissedildi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook